Informace o zpracování osobních údajů, dřevěné dveře -

Informace o zpracování osobních údajů


Tímto beru na vědomí, že společnost:

Martin Čuda - Truhlářství, IČ: 48775533
se sídlem Buk 24, 751 21, okres Přerov
(dále také jen jako „Správce“)

zpracovává mé osobní údaje v rozsahu: jméno, příjmení, telefonní číslo, e-mail, a to za účelem kontaktování mé osoby a navazujících služeb správce v souladu s čl. 6 odst. 1 písm. b) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „GDPR“).

Zároveň beru na vědomí, že do účinnosti GDPR (tj. do 25. 5. 2018) jsou údaje poskytovány v režimu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Jsem si vědom/a toho a uděluji souhlas s tím, že Správce může mnou poskytnuté osobní údaje (v rozsahu uvedeném výše) poskytnout k případnému dalšímu zpracování osobních údajů dalším zpracovatelům, kteří zpracovávají osobní údaje pro Správce a poskytují záruky vhodného a řádného zpracování osobních údajů a dále náležitou ochranu osobních údajů, včetně jejich ochrany pomocí vhodných technických nebo organizačních opatření před neoprávněným či protiprávním zpracováním a před náhodnou ztrátou, zničením nebo poškozením.

Osobní údaje poskytnuté Správci, budou zpracovávány po dobu trvání smluvního vztahu se Správcem a poté po dobu nutné archivace v souladu s platnými právními předpisy České republiky.

Dále tímto prohlašuji, že jsem si vědom/a svého práva na informace o zpracování mých osobních údajů (zejména informace o kategorii zpracovávaných osobních údajů, účelu, způsobu a době zpracování a případných příjemcích osobních údajů), práva požadovat od Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz (zejména nesprávných, neúplných a neaktuálních osobních údajů) práva podat stížnost u dozorového úřadu. Jsem srozuměn/a s tím, že ode dne 25. 5. 2018 mám dále i právo na přenositelnost mých osobních údajů k novému správci osobních údajů, právo na omezení zpracování.

Zároveň prohlašuji, že mnou poskytnuté osobní údaje jsou pravdivé, poskytl/a jsem je zcela svobodně, vědomě, dobrovolně a jsem si vědom/a toho, že jejich poskytnutí je nezbytné k realizaci shora uvedené služby.


NAVRHNĚTE SI SVÉ DVEŘE

VZORKOVÁ PRODEJNA PRAHA

Vzorková prodejna
Navštivte nás v nové pražské vzorkové prodejně Viola Luxury interiors.
Více info »

TYPY INTERIÉROVÝCH DVEŘÍ

ZÁKLADNÍ KONTAKT

Mapa
Martin Čuda - truhlářství
Buk 24, 751 21, okres Přerov
e-mail: cuda@cudadvere.cz
mobil: 604 930 145
mobil: 702 030 243

Otevírací doba
Po-pá: 6:00 - 16:00

Kování na dveře
Pouzdra JAP
Stavební pouzdra Eclisse
Interiérové kování
Interiérové dveře

Copyrights 2015 Truhlářství Čuda Dveře. Všechny práva vyhrazena. Webdesign Studio Virtualis.